SALUDO DE BIENVENIDA

Como presidenta de la Asociación de Madres y Padres de Alumnos del CEIP MONTDÚVER de GANDIA, quiero daros la bienvenida a este blog de nuestra asociación. En él publicaremos notas informativas, y también se publicará información referente a la participación de nuestros alumnos en el deporte escolar (horarios y noticias, pues las clasificaciones no se pueden publicar a través de aquí), así como se insertarán fotografías y comentarios referentes a actos de la asociación y otras noticias de la junta directiva del AMPA. Pero también, este blog es una buena manera para comunicarnos entre padres, madres, alumnos y profesores del colegio, exponiendo ideas o sugerencias. La persona que en principio contestará a todas las cuestiones que expongáis, será Joaquín (conserje del colegio y tesorero del AMPA). Aquellas cuestiones que él en principio no las pueda contestar, las remitirá a la junta directiva del AMPA para que ellos emitan un comunicado y lo publique en el blog. Por lo tanto, vuelvo a daros la bienvenida y os animo a que participéis de este, NUESTRO BLOG. Muchas gracias. Saludos cordiales. MÓNICA ROMERO (presidenta AMPA CEIP MONTDÚVER-GANDIA).

martes, 12 de abril de 2011

FESTA FI DE CURS DE L’ESPORT ESCOLAR

En un principi es va comentar que se celebraria en l'Alqueria del Duc, però finalment i després de fer les valoracions oportunes entre directiva de l'AMPA i monitors esportius, hem rebutjat anar al lloc mencionat pel perill que pot representar per als xiquets tindre un llac allí al costat.

Finalment se celebrarà davall del parc de la Fira, al costat de l'Aula de la Natura. Encara que la distància és més curta, perquè no arriba a haver-hi dos quilòmetres, anirem igual amb bicicleta. Creiem que la diversió està assegurada de la mateixa manera. Els monitors posarem de la nostra part, però esperem la implicació dels pares perquè els xiquets passen una jornada molt divertida de final de curs esportiu. La data serà el dissabte 4 de juny.

Després de les vacacions de Pasqua es repartirà una nota informativa a tots els xiquets explicant millor el tema i perquè s'apunten tots els que vullguen anar. Està clar que esta festa és només per als xiquets que han participat durant tot el curs a l'esport escolar. Mentrestant, i fins després de Pasqua, podeu continuar deixant les vostres opinions i comentaris respecte a esta festa a través d'aquest blog de l'AMPA.

Indicaros, que a l'anar en bicicletes i encara que el recorregut siga més curt, continuarem comptant amb la presència de la policia local i protecció civil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario